+45 2010 5752 BLAABERG@GMAIL.COM
En 30-årig tysk kvinde er netop blevet idømt ti års fængsel for krigsforbrydelser, som hun har begået i sin tid i Islamisk Stat i Irak. Hun er dømt for blandt andet at have ophængt en kun fem-årig Yazidipige i armene under den bagende, irakiske sol, så hun dinglede over jorden indtil hun langsomt og lidende døde af tørst.
En fem-årig pige – ene og alene fordi hun tilhører et folk med en religion, som man ifølge Islamisk lov kan holde som slaver, voldtage, torturere, og misbruge, som man har lyst. Et menneske, som i disse psykopaters øjne er mindre værd end en hund. Pigens mor var før det tragiske drab blevet solgt og købt, misbrugt og voldtaget et utal af gange af alle hendes skiftende ‘ejere’ før denne tyske kvinde og hendes mand fik ‘ejerskabet’ over hende.
Det er helt utroligt, at det lykkedes de tyske myndigheder at finde frem til pigens mor, så denne afskyelige handling kom for dagen i en retssag. Omend ti år er en helt ubegribeligt lav straf for så grusom en gerning, så er det alligevel utroligt heldigt, at denne sag overhovedet kom for en retssag – og at beviserne kunne føre til en dom.
De frivillige kvinder, når de bliver fanget, hævder altid, at de var ‘naive’, ‘uvidende’ og blot ‘passede hus og børn’. Og igen og igen afsløres det af øjenvidneberetninger, at de frivillige tilrejsende fra Europa i virkeligheden ofte er de mest sadistiske og ondskabsfulde af alle i Islamisk Stat.
Den danske regering, med Mette Frederiksen i spidsen, har hentet flere af disse kvinder til Danmark. Vi har ikke en jordisk chance for at finde ud af, hvilke forbrydelser de i virkeligheden har været med til. Hvilke modbydelige drab, misbrug, tortur og afstraffelse de og andre eventuelt har deltaget i. Det er en umulig situation. Vi ved blot, at sådanne ting var dagligdagen i Islamisk Stat.
Men vi ved ikke af hvem, og vi kan derfor ikke føre bevis.
Det her gør, at man føler sig totalt magtesløs. Jeg ønsker at se retfærdigheden ske fyldest i hvert tilfælde – men virkeligheden er, at vi ikke kan føre bevis for andet, end at de på en eller anden måde har været en del af IS, og de vil være ude af et fængsel efter få år.
Og sandheden er også, selv hvis vi fandt bevis for en forbrydelse, er det danske retsvæsen slet ikke gearet til at straffe den form for ondskab, vi ser udført af muslimerne i Islamisk Stat.
Vi bliver nødt til at lære, at der er mennesker i denne verden, der vitterligt fører hellig krig mod os, mod vore samfund, og mod menneskeheden. De gør det i Muhammeds navn, og fordi de Islamiske skrifter fortæller dem, at de skal.
Og det er på høje tid, at vi lærer, ”at slå fra os”. At straffe deres ondskab. Vi skal lade være med at være så naive og blødsødne hele tiden – ellers vinder vi aldrig den kamp.