+45 2010 5752 BLAABERG@GMAIL.COM
Alle ved det. Statistik bakker påstanden op. Alligevel tør få sige det, og det er jeg sgu ked af. Hvis vi virkelig vil løse udlændingepolitikken fra bunden, så bliver vi nødt til at tale åbent og ærligt om de meget omfattende problemer – herunder voldelige og farlige gerningsmænd fra Stormellemøsten – som Danmarks nuværende udlændingepolitik tillader. Men jeg oplever det i min dagligdag og tør godt udtrykke det:
FLERE IKKE VESTLIGE INDVANDRERE OG FLERE VOLDTÆGTER GÅR HÅND I HÅND!
Ovenstående er ikke et udtryk min holdning. Det er en kendsgerning, som ikke kan betvivles, og derfor bør det naturligvis være acceptabelt at udtrykke sig om i den offentlige debat.
Justitsministeriet påviser nemlig, at der er en krystalklar overrepræsentation af ikke-vestlige indvandrere, som dømmes for voldtægt. Undersøgelsen viser, at 23% af voldtægterne hertillands begås af ikke-vestlige indvandrere. Det svarer til at, lige knap hver 4. voldtægt begås af en befolkningsgruppe, der kun udgør 6% af de 15-79-årige i Danmark.
En undersøgelse i BT konstaterer ligeledes, at ikke-vestlige indvandrere voldtager mest. Her påvises det, at 10 ud af 12 overfaldsvoldtægter begås af ikke-vestlige indvandrere.
Statistikken lyver ikke. Det kan simpelthen ikke vendes og drejes. Ikke-vestlige indvandrere voldtager bare mere.
Jeg ved, at sandheden gør ondt på mange; nok primært hos den yderste venstrefløj og de selvretfærdige fra Radikale Venstre. For det er dem, der har lukket ondskaben ind. Det er dem, der er skyld i, at ikke-vestlige voldtægtsforbrydere voldtager uskyldige unge piger.
Kald det bare diskrimination. Påstå bare, at jeg deler mennesker op i A-hold og B-hold. Det handler det her ikke om! Danmarks unge piger skal ikke udsættes for flere voldtægter i udlændingeligestillingens navn. Det er nødvendigt, at nogle træder i karakter, og taler sandhed og fornuft; at nogle tør at tage kampen – uanset hvordan venstrefløjen vil tolke det.
Så kære borgerlige. Sig fra. Spil ej på venstrefløjens banehalvdel. Når noget så indlysende som at ikke-vestlige indvandre voldtager langt mere end danskerne, så bank i bordet. Påtal det. Spred ordet. Råb det over land og by! Og lad aldrig nogensinde dette fantastiske land gå til grunde, fordi nogle påstår, at jeres fantastiske konservative livssyn ikke er politisk korrekt.
Mit navn er Hans Blaaberg. Og når jeg kommer i folketinget, vil jeg og Nye Borgerlige insistere på altid at påtale indvandringens massive konsekvenser for Danmark, og gøre alt i min magt for at sende ikke-vestlige voldtægtsmænd ud vores land.
Hans Blaaberg
Politibetjent og hele Københavns spidskandidat
Nye Borgerlige