+45 2010 5752 BLAABERG@GMAIL.COM
– Jeg vil have lov og orden i vores land!
Sidste år kørte en jysk politibetjent på arbejde, som han plejede at gøre hver eneste dag. Hvad han ikke vidste var, at denne skæbnesvangre dag ville ændre hans liv for altid. Indvandreren Mohamed Younes forsøgte nemlig at slå ham ihjel, ved en forsætlig påkørsel, som resulterede i, at politibetjenten med nød og næppe overlevede efter lang tid i koma. Nu kan politibetjenten aldrig nogensinde komme på arbejde igen – han er nemlig blevet svært hjerneskadet.
Vi betjente kører på arbejde hver dag for at gøre dagligdagen sikker og tryg – og vi gør det i øvrigt med den allerstørste glæde til vores arbejde – for vi ved, at det er os som lægger rammerne for sikkerheden hertillands.
Selv glæder jeg mig meget over at kunne passe på vores land og gøre en forskel for rigtig mange mennesker. Men jeg kan love jer for, at jeg – i min utilregnelige og til tider usikre hverdag – regner med, at domstolene passer på mig. Det lader dog ikke til at være tilfældet i denne sag.
Dommen over den 21-årige Mohamad Younes, som forsætligt og koldblodigt forsøgte at slå politibetjenten ihjel, ved at påkøre ham med højt fart, fik en dom på blot 4 år – på trods af en tidligere dom for multikriminalitet.
4 år for at forsøge at tage livet af et andet menneske??? Et menneske som i øvrigt stolt dedikerede sit liv til fordel for andres sikkerhed.
Mohamad Younes og andre kriminelle indvandrere skal udvises konsekvent. Kan dette ikke lade sig gøre, bør han afsone så længe, at han ALDRIG kan gøre flere mennesker fortræd.
Mit navn er Hans Blaaberg, og jeg mener, at mit liv som politibetjent er mere end 4 år værd.
Jeg vil have lov og orden i vores land. Vil du også?
Stem på:
Hans Blaaberg
Politibetjent og spidskandidat i Københavns Storkreds
for Nye Borgerlige