+45 2010 5752 BLAABERG@GMAIL.COM
Det her er meget, meget alvorligt.
Berlingske har tidligere bragt en skræmmende fortælling om det voldsomme demografiske skifte, vores kære Danmark i disse årtier gennemgår. Det er i bund og grund opskriften på at ødelægge vores land, og det er tydeligt, at både Løkke- og Frederiksen-regeringen har fulgt opskriften til punkt og prikke.
Opskriften ser sådan her ud:
1. Find et mellemøstligt land med borgerkrig – for eksempel Syrien – og åben grænserne og inviter alle, der ønsker det, til Danmark.
2. Dermed kan man gøre de kun ca. 4.000 syrere, der var i Danmark for ti år siden, til hele 44.000 syrere i 2021.
3. Tilbyd derefter alle migranterne passive overførselsindkomster. Herved kan man sikre, at 45 % af syriske mænd og 73 % af syriske kvinder forsørges af danskerne uden nogensinde at skulle i kontakt med vores samfund.
4. Giv så de syriske migranter fri adgang til familiesammenføringer og giftemål fra Syrien. Deres familier kan så også alle sammen komme til Danmark og blive forsørget af danskerne.
5. Gør dernæst alt for at tilskynde migranterne til at føde flere børn. Ekstra børnepenge og højere ydelser plejer at fungere godt. Hver kvinde fra Syrien får nu i Danmark i gennemsnit 3,8 børn og allerede nu er skræmmende 1,75 % af samtlige børn i Danmark under fem år fra Syrien. Det tal vil kun vokse sig større herfra.
6. Stille og roligt vil man herefter kunne se den islamiske kultur brede sig til alle dele af vores før så fredelige og tillidsfulde samfund. Det er velkendt, at syriske mænd er ekstremt kriminelle, og de indtager blandt andet den skammelige topplacering blandt udlændinge, der begår flest voldtægter i Danmark. Vores land er allerede i dag voldsomt forrået af kriminelle mellemøstlige indvandrere.
7. Fortsæt så med samme opskrift i 30 år mere, og gæt hvordan vores samfund ser ud i år 2050.
Kære danskere… Det her ER meget, meget alvorligt.
Vi skal stoppe adgangen til spontan asyl i Danmark – NU.
Vi skal igangsætte massive hjemsendelser af migranter i det hele taget, og syrere i særdeleshed – NU.
Vi skal stoppe alle overførselsindkomster til udlændinge – NU.
Vi skal dømme, indespærre, og konsekvent udvise kriminelle udlændinge – NU.
Vi danskere skal ikke være i mindretal i vores eget land – vi skal beskytte vores land, kultur, traditioner og vores nationale værdifællesskab – NU, før det er for sent.
Hans Blaaberg
Politibetjent og Spidskandidat i Københavns Storkreds
Nye Borgerlige