+45 2010 5752 BLAABERG@GMAIL.COM

Man bliver sgu frustreret, gal, rasende, ked af det.. angreb på helt almindelige danskere, er efterhånden daglig læsning i alle aviser, både de landsdækkende og de lokale aviser.

Episoden som BT fortalte om, hvor Erik Hansen, en helt almindelig dansker og selvstændig håndværker, som passer sit arbejde.  Først kaster de sten imod, hvorefter de angriber ham med skub, slag og trusler, udsætter han for en frygtsom, ekstremt ydmygende og voldsom oplevelse.

Unge uintegrerede indvandrerdrenge som kaster æg mod Marlene Hansens hjem og truer med at komme tilbage, hver gang politiet ikke er der.

Torben Jørgensen fra Albertslund, som sammen med mange andre beboere i Kanalens Kvarter i Albertslund, klager over truende og voldelig adfærd fra grupperinger af unge indvandrer drenge.

S-tog stationer i hovedstadsområdet som om aftenen forvandler sig til lovløse områder med vold, overfald og skyderier.

Disse episoder er blot nogle få, i en lang række af provokerende, voldsomme, umotiverede og livsfarlige angreb mod almindelige danskere, som unge med indvandrerbaggrund, står for hver eneste dag i Danmark.

Det er hverdagsterror – og vi skal ikke finde os i det. Man kan kun nervøst skæve mod Sverige og med ængstelse frygte at vi nærmer os samme tilstande.

Mere politi – strengere straffe for personfarlig kriminalitet.

Kriminelle udlændinge skal udvises fra Danmark konsekvent efter første dom!