+45 2010 5752 BLAABERG@GMAIL.COM

Jeg vil ikke forbyde nogen mennesker at tænke og tro, hvad de vil.

Men jeg ønsker, at stoppe tilstrømningen af mennesker, der ønsker at omstyrte vores samfund. Mennesker som misbruger vores velfærd og forbryder sig igen og igen mod vores lovgivning.

Man kan ikke integrere mennesker, som ikke ønsker at blive integreret. Man kan ikke integrere mennesker, der ikke ønsker at blive en del af værdifællesskabet. Man kan ikke integrere folk, der ikke ønsker Danmark.

Alt for mange mennesker der kommer hertil fra de arabiske lande, samt Pakistan og Afghanistan, ønsker ikke at være danske. Mennesker der kommer hertil, fordi de ikke ønsker at leve i deres hjemlande, men alligevel prøver de at lave Danmark om, til det de er flyttet fra.

Disse mennesker har medført et massivt pres på vores danske værdier. Jeg ønsker ikke at opleve, at udviklingen går i retning af Sverige eller Frankrig, det må ikke ske.

At tro vores grænser var ligegyldige, har vist at være en kæmpe misforståelse, forankret i halvfemsernes og nullernes blåøjede jubel over datidens mangfoldighed. Det har stort set alle partier indset i dag. Men regering efter regering gør intet ved det, og det er endt ud i statsborgerskaber, der nærmest bliver uddelt som fribilletter, familiesammenføringer og fejlslagne integrationsprojektor i milliard klassen.

Små børn og unge mennesker der er velfungerende, lærer dansk på rekordtid, passer deres skole, er flittige, arbejder, overholder love og regler, bliver revet ud af armene på deres velfungerende forældre og sendt til, for dem, fremmede lande. Sager der nærmest skriger til himmelen. Imens hårdkogte kriminelle gang på gang går fri, slipper for udvisning og får så små straffe at man nærmest bliver angst for hvad det ender med.

Jeg er ikke politikker, men en ganske almindelig dansker, offentlig ansat i 24 år. Jeg kan bare ikke længere stå på sidelinjen og se til, at vores værdier, som mine forældre og mange generationer før dem, har knoklet for at bygge op. Som jeg er forpligtet til at få styr på og genopbygget, vil næsten gå så langt, som at sige redde landet. Det skylder jeg mine børn og mine kommende børnebørn. Så derfor stiller jeg op til folketinget, for at sætte de nuværende levebrøds-politikere stolen for døren.

Jeg er oprigtigt dybt bekymret for Danmarks fremtid. Jeg ønsker af hele mit hjerte at gøre en politisk forskel, så vi kan bevare vores velfærd, vores respekt for hinanden, vores frihed og mest af alt vores danske værdier.

Hans Blaaberg
Folketingskandidat
Nye Borgerlige