+45 2010 5752 BLAABERG@GMAIL.COM
Nej, det skal de så absolut ikke.
Lad mig slå helt fast: der er ikke nogen god løsning på den tragedie, der har udspillet sig i Syrien det seneste årti. Og som i enhver anden konflikt, er det børnene, der er de eneste 100% uskyldige, der nu lider mest. Således er millioner af børn i Syrien blevet ofre for deres forældres og andre voksnes ondskab, fejhed, og tåbelige valg. Det er en ufattelig tragedie og et vilkår i verden, som vi desværre ikke kan ændre på.
Vi danskere har ikke kontrol over, hvad der sker i Syrien. Det eneste, vi reelt kan forsøge at have nogenlunde kontrol over, er hvilke vilkår der gælder her i vores eget land – og her er vi netop lykkedes med at skabe et af de samfund i verden, hvor det er tryggest og sikrest at være barn. Det skal vi værne om – blandt andet ved at sørge for, at islam absolut ingen indflydelse har på det danske samfund.
De kvinder, der forlod Danmark for at tage >>>hjem<<< til deres elskede Kalifat for at føde soldater til Allahs hær, skal aldrig igen betræde dansk jord – det skylder vi alle de danske børn, der i dag lever godt og trygt i vores lille land. Vi skal ikke ofre vores nation og fædreland, og vi skal ikke ofre vores børns sikkerhed, frihed og livsudfoldelse på venstrefløjens tåbelige alter af selvgodhed og naiv utopisme.
Hans Blaaberg
Folketingskandidat i København
Nye Borgerlige