+45 2010 5752 BLAABERG@GMAIL.COM
12 år med bandepakker – på tide at sætte hårdt mod hårdt!
Efter 12 år og tre bandepakker, har bandemiljøet, narkohandlen, konflikterne og krigen omkring disse bander, aldrig været større. Vi ser tilmed at de krigslignende tilstande fra bandemiljøet i Sverige gør sit indtog i Danmark.
Det er på høje tid at få lavet nogle tiltag, som rent faktisk virker og som kan mærkes for disse kriminelle personer. De forstår og respekterer ikke et eftergivende samfund, hvor straffene er en løftet pegefinger.
Det er ved det stadigt voksende hash- og narkomarkeder banderne tjener deres penge, men ligeledes ved det eksplosivt voksende våbenmarked. Det er også her banderne skaber deres ”respekt” blandt de andre voldsparate og dybt kriminaliserede miljøer. Det er her banderne kontrollerer flere og flere by – og landområder i Danmark. Grov vold, røverier, skudepisoder og drab i gaderne kan politiet tracke direkte fra gaden og ind i kampen om disse markeder.
Usikkerheden og trygheden i vores samfund er nu blevet til en reel frygt. Vi danskere frygter for vores børns trygge hverdag og liv. Vi frygter at flere uskyldige bliver til ofre for bandernes hærgen. Kig nu på politiets døgnrapporter og ugerapporter. Det er jo tydeligt at det i markant overvejende grad er de bandekriminelle unge mænd med rødder i Nordafrika og Mellemøsten, som gang på gang står listet i disse rapporter. Vi bliver nødt til at møde dem, med en tilgang som matcher denne kulturelle baggrund. Og det er, at vi sætter HÅRDT MOD HÅRDT.
Det er mit og Nye Borgerliges mål, med kontante strafferetslige konsekvenser for hærdede kriminelle, at sætte en stopper for bandernes hærgen i vores Danmark.
Ikke flere lappeløsninger!!