+45 2010 5752 BLAABERG@GMAIL.COM
Nej tak til islams indflydelse i Danmark.
Med migrationen fra de muslimske lande følger Islam; en totalitær, antidemokratisk og menneskefjendsk religion og ideologi, som igennem 1400 år har terroriseret og undertvunget sig befolkningerne i de lande, hvor Islam nu dominerer.
Islam er en religion og ideologi, der i sin kerne står i et bestandigt modsætningsforhold til vores nationale værdifællesskab i Danmark.
Modstand mod Islam er derfor et sundhedstegn og en naturlig reaktion fra det danske folk, som i høj grad er en konsekvens af vores nationale værdifællesskab.
Vores land og levevis bygger på frihed, ligeværd, demokrati, og national enhed. Værdier, som er kommet til gennem vores tusindårige historie som folk og nation, og som altid vil stå i modsætning til klankultur og Islam. Værdier, som vi derfor er tvunget til at give afkald på, i takt med at Islam får større og større indflydelse i vores samfund.
Vi kan og skal ikke forbyde folk at tro på den Gud, de ønsker. I et frit samfund forbyder man ikke tanker, tro, holdninger og meninger. Islam skal bare ingen indflydelse have i Danmark.
16
Hans Blaaberg 🇩🇰
Folketingskandidat i København
Nye Borgerlige