+45 2010 5752 BLAABERG@GMAIL.COM

Du kan roligt ødelægge din ekskærestes liv!!

Har du 8 måneder du alligevel ikke ved hvad du skal bruge til??

Så udsæt din ekskæreste for grov chikane, voldsomme trusler, forfølgelse, hærværk, voldelig adfærd og trusler på livet. Ødelæg hendes hverdag, ødelæg hendes fremtid og ødelæg resten af hendes liv.

Så slipper du med en fængselsdom på 12 måneder, men er ude igen om 8 måneder. Så kan du vende tilbage til livet og din trygge hverdag.

Dette er resultatet af en voldelig og utilregnelig mands værk. Han er dømt for 841 overtrædelser af tilhold, flere trusler og hærværk mod sin ekskæreste. Nu er han så i retten i Næstved idømt 12 måneders fængsel.

Det kan vi simpelthen IKKE være bekendt – vi lever altså i et retssamfund. Her skal vi beskytte kvinder, der er udsat for sådanne ting af mænd, som burde spærres inde i årevis – Der er noget galt.

Denne sag og dom er desværre IKKE enestående.

Det er helt almindeligt at kvinder er udsat for dette. Kvinder som i årevis bliver udsat for chikane og trusler. Trusler om ydmygelse, om offentliggørelse af private ting, trusler om vold og trusler på livet. Kvinder, som må leve i skjul og på flugt igen og igen. Ting som af offeret opleves som krænkende, ydmygende og særdeles grænseoverskridende.

Ingen vil se problemet, ingen vil gøre noget… Det vil jeg!!