+45 2010 5752 BLAABERG@GMAIL.COM
Indbrud på akutmodtagelse – 13 stjålne computere fundet på Kærshovedgård.
Politiet kunne spore de stjålne computere til udrejse centeret Kærshovedgård, hvor politiet fandt alle computerne, som kunne leveres tilbage til sygehuset.
Gerningsmændene er endnu ikke udfundet på udrejsecenteret, men politiet har en mistanken rettet mod en 34-årig mand, boende på centeret.
Alene det at lave indbrud på børneafdelingens akutmodtagelse, fortæller ALT om disse mennesker. At være så kold og kynisk, at have så lidt empati er i selv skræmmende. Disse mennesker kan vi altså IKKE have rendende frit rundt i Danmark.
Under politiets gennemgang på Kærshovedgård fandt de, en anden yngre beboer, som også var i besiddelse af en stjålen bærbar computer, som stammede fra et andet indbrud.
Endnu en gang er Kærshovedgård gaven, der bliver ved med at give.
Vi har altså udvisningsdømte kriminelle, som man tillader frit rejser rundt i hele Danmark for at udføre deres kriminelle handlinger.
I 2018 viste en opgørelse at det koster den danske stat ca. 450.000,- kr. om året, at have bare én af disse udviste kriminelle udlændinge boende på udrejsecenteret.
Vi i Nye Borgerlige mener, at kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom – for altid. Hvis de udviste kriminelle udlændinge ikke rejser ud af Danmark umiddelbart efter strafafsoning, skal de tage ophold i et udrejsecenter, hvor der kun er én dør – døren ud af Danmark.
Kriminelle og udviste udlændinge skal ikke færdes frit blandt danskerne, som de kan i dag.