+45 2010 5752 BLAABERG@GMAIL.COM
En 43-årig syrisk flygtning, med tildelt dansk statsborgerskab, som igennem 15 måneder har udsat sin danske ekskæreste for psykisk og fysisk vold, har ved retten i Sønderborg endelig fået sin dom.
8 måneders BETINGET fængsel !!
HVAD???? Fik jeg lige kaffen galt i halsen.. Det vil sige at manden ikke skal i fængsel.
Kvinden har igennem 15 måneder været udsat for vold, trusler på livet, trusler om at få sit barn slået ihjel, trusler om at få sin familie slået ihjel og har levet i konstant frygt for, hvad ekskærestens næste træk mod hende ville være.
Endnu værre er, at denne voldelige mand, blev frikendt for psykisk vold med kvinden. Man tager altså på ingen måde hensyn til den psykiske terror der bliver kørt med dette offer, for en forfærdelig forbrydelse.
Det kan vi simpelthen ikke være bekendt – vi lever altså i et retssamfund. Her skal vi beskytte kvinder, der er udsat for sådanne ting af mænd, som burde spærres inde i årevis. Det er en kæmpe falliterklæring for vores retssystem hvad angår forståelse og praktisering af sager om fysisk og psykisk vold, især begået i nære relationer.
Der er virkelig noget helt galt. Denne type vold skal give ubetinget fængselsstraf – og gentagne voldstilfælde skal give lange fængselsstraffe.
Hvis ingen andre vil gøre noget ved dette problem – så vil jeg!!