+45 2010 5752 BLAABERG@GMAIL.COM
Når det at udsætte en kvindes liv for fare, stadig ikke er nok!

Ung kvinde er udsat for grov vold af sin 27-årige ekstrem voldelige ekskæreste. Kvinden blev af flere omgange udsat for vold, ligesom manden forsøgte at køre hende af vejen flere gange i sin bil.

Manden blev anholdt, men løsladt efter endt afhøring…

…HVAD?? Løsladt efter at have gennemtævet en ung pige.. slået og sparket hende utallige gange. Et fuldstændigt sindssygt og hensynsløst angreb på et andet menneskes liv og førlighed.
Denne mand skal da på INGEN måde løslades.
Det kan vi simpelthen ikke være bekendt – vi lever altså i et retssamfund. Her skal vi beskytte kvinder. Det er en kæmpe falliterklæring for vores retssystem hvad angår forståelse og praktisering af sager om fysisk og psykisk vold, samt angreb på liv og førlighed, især begået i nære relationer.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at når man endnu engang ser en gal mands angreb på en ekskæreste, så burde han varetægtsfængsles indtil dom!!

Vi må og skal beskytte ofrene, uden denne konstante hensynstagen til voldelige og syge mænd, som truer, stalker og forfølger deres ekskærester. Som udsætter kvinder for vold og livsfarlige angreb.
Der skal ske noget drastisk i vores retssystem – og jeg vil kæmpe for at disse kvinder der er udsat for voldelige ekskærester på ingen måde kan møde deres ekskæreste samme dag, som de har været udsat for voldelige overfald!!
Hans Blaaberg
Politibetjent og spidskandidat til Folketinget
Nye Borgerlige